Δωρεάν παρουσίαση στο Zong Yuan Qi gong και μουσικοθεραπεία

Την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου θα έχουμε την χαρά και ευκαιρία να παρακολουθήσουμε μια δωρεάν παρουσίαση μαζί με άσκηση στο Ζόνγκ Γιουάν Τσι κόνγκ , καθώς και μια δωρεάν ομαδική συνεδρία μουσικοθεραπείας (με κίνηση) απο τους δυο Λετονούς δασκάλους μας τον George Indulen (τσι κόνγκ) και την Mila Indulen (ψυχολόγος, και μουσικοθεραπεύτρια).

Είστε όλοι προσκαλεσμένοι.

ΏΡΑ παρουσίασης Τσι κόνγκ: 19:30 -20:30

ΏΡΑ Συνεδρίας μουσικοθεραπείας : 20:30-21:30.

Λίγα λόγια για τον Zong Yuan Qi gong:
(Διδασκαλία πρώτου επιπέδου Σάββατο 30/11 & Κυριακή 1/12)

Το ΖYQ είναι μια μέθοδος εξάσκησης της ενέργειας – συμπεριλαμβάνει τόσο στατικές όσο και ασκήσεις με κίνηση- που ο πρώτος της στόχος είναι η βελτίωση της υγείας και η ενδυνάμωση του σώματος. Στη συνέχεια, όταν η υγεία έχει αποκατασταθεί, καθοδηγεί τους ασκούμενους στο μονοπάτι της πνευματικής εξέλιξης κι αφυπνίζει τις ιδιαίτερες μοναδικές δυνατότητες του καθένα.

Υπάρχουν πολλές σχολές τσι γκόνγκ. Η συγκεκριμένη είναι, επιβεβαιωμένα από την εμπειρία μας, πολύ υψηλού επίπεδου και ταυτόχρονα πολύ απλή και κατανοητή.
Οι ασκήσεις είναι εύκολα εφαρμόσιμες από ανθρώπους όλων των ηλικιών. Για την εξάσκηση δεν απαιτούνται αλλαγές του τρόπου ζωής, κι όμως με την άσκηση η ζωή όντως αλλάζει! Οι ασκούμενοι αποκτούν ανοσία στο στρες, εσωτερική ισορροπία, αισιοδοξία, άριστη υγεία και ευτυχία.

Το ZYQ είναι ένα πλήρες σύστημα, δοκιμασμένο από τον χρόνο -καθώς γεννήθηκε στην Κίνα επτά χιλιετίες πριν- που μας προσφέρει μια ανεκτίμητη ευκαιρία για σωματική, συναισθηματική, νοητική και πνευματική εξέλιξη με ρυθμούς που ο καθένας μπορεί να επιλέξει και να διαμορφώσει ανάλογα με τον τρόπο ζωής του και τον χρόνο που θέλει να αφιερώσει σε αυτό.

Ενσωματωμένο μέσα στο ZYQ βρίσκεται κι ένα σύστημα ενεργειακής θεραπευτικής- το Image Medicine- κι έτσι τo Zhong Yuan Qi Gong αποτελεί επίσης, πολύτιμο εργαλείο στη θεραπευτική φαρέτρα των ιατρών και των ολιστικών θεραπευτών.


Ο Γεώργιος Ίντουλεν είναι πιστοποιημένος εκπαιδευτής και των τριών πρώτων επιπέδων του Τζονγκ Γιουάν Τσι Γκονγκ. Είναι πρόεδρος του Συλλόγου Τζονγκ Γιουάν Τσι Γκονγκ της Λετονίας.


Συνεδρία Μουσικοθεραπείας σωματικά κατευθυνόμενη μέσω της μουσικής.

Σε αυτήν την Συνεδρία θα οδηγηθούμε μέσω ενεργειακής μουσικής με σκοπό να απελευθερώσουμε τις εσωτερικές μας εντάσεις και αφήσουμε ξανά την ζωτική μας ενέργεια να κυκλοφορήσει ελεύθερα. Ο σκοπός αυτής της Συνεδρίας είναι καθαρά θεραπευτικός και θα βοηθήσει στο ξύπνημα του τσι την αποβολή εσωτερικής έντασης και το ξεμπλοκάρισμα της σεξουαλικής μας ενέργειας.


Η Μίλα Ίντουλεν θα μας καθοδηγήσει στην κίνηση μέσω της μουσικής που θα παίζει και της φωνής της.
Η ίδια είναι ψυχολόγος, μουσικοθεραπεύτρια κι επικεφαλής του “Geisha School” της Λετονίας.


Μοιραστείτε τη σελίδα:

Comments are closed.