ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ Zhong Yuan Qi gong Παρασκευή 18/1/2019

Την Παρασκευή 18/1 στις 19.30 – 21.00  θα γίνει μια δωρεάν παρουσίαση σχετικά με το Zhong Yuan Qi gong για το οποίο θα μιλήσει ο Εκπαιδευτής George Indulen απο την Λετονία. Σκοπός της συνάντησης αυτής είναι η παρουσίαση του συστήματος αυτού του τσι κόνγκ. Στην παρουσίαση είναι καλεσμένοι όλοι (ανοιχτό και σε όσους είναι τελείως αρχάριοι στις τέχνες αυτές καθώς και μη μαθητές της σχολής μας
Το  ZYQ είναι μια σχολή εσωτερικής αλχημείας, και εμπεριέχει μια λεπτομερειακή διαδικασία για την ανάπτυξη του ατόμου, που περιλαμβάνει σωματική, ενεργειακή και πνευματική ανατομία.
Αυτή η σχολή  Τσι κόνγκ είναι μια απο τις μεγαλύτερες σχολές Τσι κόνγκ σε όλον τον κόσμο.
Ο Γεώργιος Ιντούλεν είναι πιστοποιημένος εκπαιδευτής και των τριών πρώτων επιπέδων του  Τζονγκ Γιουάν Τσι Γκονγκ. Είναι μέλος του ιδρύματος «Απόλλων Τζονγκ Γιουάν Τσι Γκονγκ» και μέλος του Συλλόγου Τζονγκ Γιουάν Τσι Γκονγκ της Λετονίας. Ασκείται εντατικά στο Τζονγκ Γιουάν Τσι Γκονγκ από το 2004 και συνδέεται στενά με τον Μεγάλο Δάσκαλο του συστήματος  Xu Mingtang. Ο Γεώργιος Ιντούλεν σπούδασε Φενγκ Σούι στο Blue Mountain Institute και είναι πιστοποιημένος σύμβουλος και εκπαιδευτής σε αυτό.
Το τσι κόνγκ αυτό συστήνεται σε όλους που ασχολούνται ήδη με το τσι κόνγκ η ται τσι ακόμα και τους τελείως αρχάριους μαθητές. Ελάτε να πάρετε μια γεύση!

Μοιραστείτε τη σελίδα:

Comments are closed.