Σεμινάριο Zhong yuan chi gong 1ο επίπεδο

Το ΣΒ 24/25 Φεβρουαρίου  9:30 – 18:30 κάθε ημέρα, θα γίνει ένα ειδικό σεμινάριο τσι κόνγκ με καλεσμένο τον Λετονό δάσκαλο George Indulen στην σχολή μας. Διοργανώνεται απο την Ελληνική Εταιρεία Κινέζικης Ιατρικής μαζί με την σχολή μας. Σε αυτό το σεμινάριο που είναι ανοιχτό σε όλους έχοντες και μη έχοντες εμπειρία θα διδαχτείτε το 1ο επίπεπδο του Zhong yuan qi gong.

Στο Επίπεδο 1 μελετούμε :
Τα βασικά στοιχεία του Τσι κόνγκ, την θεωρία του Γιν & Γιάνγκ και τις αρχές του Ταο και του Ντε.
4 προκαταρκτικές ασκήσεις. Κύριες πρακτικές : Το Μεγάλο Δέντρο, τη Μικροκοσμική τροχιά, την Εκλέπτυνση του Τσι. Τι απαιτείται για καλή πρακτική. Συνέπειες και φαινόμενα κατά την πρακτική. Τρόπους να συγκεντρώνουμε, να μεταμορφώνουμε και να προβάλουμε το τσι. Διάγνωση και θεραπεία με τα χέρια. Τσι κόνγκ, τροφή, ύπνος & σεξ. Το Τσι κόνγκ στην καθημερινότητα.

Ο Εκπαιδευτής που θα διδάξει αυτό το Τσι κόνγκ είναι ο  George Indulen:  Ο George Indulen είναι προσωπικός μαθητής του Grand Master Xu Mingtang που είναι ο κύριος  Grand Master του ZYQ.
Είναι πιστοποιημένος εκπαιδευτής του Zhong Yuan Τσι κόνγκ,  και επικεφαλής του  διοικητικού συμβουλίου του Συλλόγου ZYQ της Λετονίας . Εξασκεί το ZYQ  από το 2004, και έχει παρακολουθήσει πολλά διεθνή σεμινάρια στο Ναό Σαολίν στην Κίνα και έχει οργανώσει  σε πολλά σεμινάρια του Master  Xu Mingtang στην Λετονία. Επίσης οργάνωσε την πρώτη επίσκεψη του Master Xu Mingtang στην Ελλάδα το  2015. Εξασκεί τον Χριστιανισμό και απο 15 χρονών άρχισε να εξασκεί τον ησυχασμό υπό την καθοδήγηση του πνευματικού του πατέρα.

Το ZYQ βοηθάει στο   Άνοιγμα των ενεργειακών καναλιών, στην ελάττωση του πόνου, την αύξηση της ζωτικότητας, την εμπιστοσύνη στον εαυτό, στον αυτοσεβασμό, την ελάττωση του φόβου, την ενδυνάμωση της εμπιστοσύνης στη ζωή,  την απόκτηση σωματικής  συναισθηματικής και πνευματικής ευεξίας, την επούλωση τραυματισμών απο αθλήματα, χορό, και άλλα σχετικά χρόνια προβλήματα με πόνους και αδυναμία. Βοηθάει στο να νιώσει κανείς πιό βαθειά επίπεδα χαλάρωσης, να βελτιώσει την σεξουαλική λειτουργία, να νιώσει γείωση και σύνδεση με την Γή, να βελτιώσει την λειτουγρία των νεφρών και των επινεφριδίων.

Κόστος σεμιναρίου: 130 ευρώ για τους μαθητές της σχολής μας και  για όσους δώσουν προκαταβολή 80 ευρώ έως 10/2.  Μετά τις 10/2 η τιμή είναι 150 ευρώ. Επίσης για όσους το έχουν ξανακάνει η επανάληψη θα είναι 20 ευρώ την ημέρα. Μπορούν να συμμετέχουν και μόνο μια ημέρα όσοι το επαναλαμβάνουν.  Στην συνολική τιμή του σεμιναρίου περιλαμβάνονται και 3 δωρεάν απο τις εξασκήσεις που θα γίνουν στην σχολή μας με τον δάσκαλο George Indulen τις Παρασκευές απο 9 Φεβρουαρίου έως τέλη Μαρτίου 20.15 – 21.45.
Πληροφορίες για εγγραφή για το σεμινάριο στο  2109359712 η. 210 77.00.104

Μοιραστείτε τη σελίδα:

Comments are closed