Τάι Τσι για παιδιά

 

header

Τι είναι το Τάι Τσι για παιδιά

Το Τάι Τσι για παιδιά είναι ένα πρόγραμμα σχεδιασμένο ειδικά για παιδιά, με διασκεδαστικές ασκήσεις ατομικές και ομαδικές βασισμένο στην τέχνη του Τάι Τσι Τσουάν.

Με την άσκηση του Τάι Τσι Τσουάν τα παιδιά μαθαίνουν να συγκεντρώνονται, να ηρεμούν, να αναπνέουν σωστά, πράγμα που διευκολύνει την μαθησιακή τους ικανότητα, και άρα την εμπειρία τους στο σχολείο πιο θετική.

Επίσης βοηθάει στην σωστή σωματική τους ανάπτυξη, καθώς με τις ειδικά σχεδιασμένες ήπιες ασκήσεις του Τάι Τσι Τσουάν, δυναμώνει τις αρθρώσεις και το μυοσκελετικό σύστημα των παιδιών, βελτιώνει την ισορροπία, καλλιεργεί την κινητική δεξιότητα και τον συντονισμό των κινήσεων, προφυλάσσοντας από τραυματισμούς.

To Tάι Τσι Τσουάν είναι μια ειρηνική πολεμική τέχνη, που εναρμονίζει σώμα και νου, κι αναπτύσσει τα αντανακλαστικά. Διδάσκεται χωρίς ανταγωνισμό και δίνει έμφαση σε τεχνικές αποφυγής επιθέσεων, βοηθώντας έτσι στην αποφυγή των συγκρούσεων και στο να λύνουν τα παιδιά ειρηνικά τις διαφορές τους.  Εξασκώντας αυτήν την τέχνη το παιδί νιώθει καλύτερα με τον εαυτό του καθώς και με τις σχέσεις του με τα άλλα παιδιά.

Είναι τόσο ευεργετικό που έρευνες έχουν δείξει ότι δρα ευεργετικά και βοηθά στον έλεγχο της ελλειμματικής προσοχής και της υπερδραστηριότητας των παιδιών (κατάλληλο και για παιδιά με ΔΕΠΥ/ADHD).

Το Πρόγραμμα των μαθημάτων

☯ Το Τάι Τσι για παιδιά ξεκίνησε με τον πρώτο κύκλο μαθημάτων τον Οκτώβρη, αλλά μπορούν ακόμα να ενταχθούν καινούργιοι μαθητές πολύ εύκολα. Εάν σας ενδιαφέρει η συμμετοχή παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα 6941605288 και 6974204955.

☯ Η συμμετοχή στο πρώτο δοκιμαστικό μάθημα είναι δωρεάν.

☯ Υπάρχουν μαθήματα

  • Τρίτες στις 17:30-18:30, και
  • Παρασκευές στις 18:30-19:30.

☯ Μπορείτε να επιλέξετε συμμετοχή

  • α) μόνο στο μάθημα της Τρίτης, (Α*)
  • β) μόνο στο μάθημα της Παρασκευής (Α*)
  • γ) και στα δύο (Β**)

*Α. 

Εάν επιλέξετε μάθημα μόνο μια φορά την εβδομάδα (Τρίτη ή Παρασκευή) το κόστος του διαμορφώνεται στα 25€ (με Φ.Π.Α. 24%) το μήνα.

**Β. 

Εάν επιλέξετε συμμετοχή και στα δύο μαθήματα της εβδομάδας, το κόστος του διαμορφώνεται στα 35€ (με Φ.Π.Α. 24%) το μήνα.

Μοιραστείτε τη σελίδα:

Comments are closed.