Τριήμερο ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΤΣΙ ΚΟΝΓΚ Β.ΕΥΒΟΙΑ 4-7 Ιουλίου

Το τριήμερο 4 έως 7 Ιουλίου θα γίνει ένα εντατικό σεμινάριο στο τσι κόνγκ με την Λύδια Τυλλιανάκη στην Κρύα Βρύση Βόρεια Εύβοια.
Είστε όλοι προσκαλεσμένοι. Ανοιχτό σε όλους αρχάριους και μη.

Στο σεμινάριο θα διδαχθούν βαθειές ενεργειακές ασκήσεις τσι κόνγκ που θα βοηθήσουν να ανοίξετε και να ενώσετε την ενέργεια σας με αυτήν της φύσης. Το ακριβές σύστημα θα αποφασιστεί αργότερα-πιθανώς να είναι το soaring crane qi gong . Στο σεμινάριο θα διδαχθεί και λίγο μασάζ και διαλογισμός. Το ακριβές πρόγραμμα θα βγεί αργότερα.
Θα ξεκινήσουμε απο Παρασκευή πρωί 5/7 9:30 έως και Κυριακή μεσημέρι 7/7 στις 12:00. Θα μπορεί κάποιος να διανυκτερεύσει και Δευτέρα βράδυ αν το επιθυμεί και ο χώρος είναι διαθέσιμος. (Γι αυτό θα πρέπει να κλείσετε απο νωρίς).

Συνολικό κόστος ( μαθήματα 12-14 ωρες περίπου απο Παρασκευή έως Κυριακή μεσημέρι – 3 διανυκτερεύσεις- άφιξη Πέμπτη αναχώρηση Κυριακή- σε δίκλινα και 3 πρωινά) 175 ευρώ. Για μονόκλινα θα υπάρχει περιορισμένη δυνατότητα- και το κόστος θα είναι παραπάνω 10 ευρώ περίπου ανα ημέρα. Υπάρχουν 3 τρίκλινα όπου εκεί αν μείνουν 3 άτομα θα υπάρχει μια μικρή έκπτωση . Απαραίτητη η προκαταβολή 90 ευρώ έως τέλη Μαϊου.
Τα δωμάτια είναι περιορισμένα γι αυτό συστήνεται να κλείσετε άμεσα.
Το μεσημερινό η δείπνο μπορεί να κανονιστεί στις δίπλα ταβέρνες ώστε να ικανοποιεί όλες τις ανάγκες (χορτοφάγους και μη).

Μοιραστείτε τη σελίδα:

Comments are closed.