Τριήμερο ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΤΣΙ ΚΟΝΓΚ Β.ΕΥΒΟΙΑ 4-7 Ιουλίου

Το τριήμερο 4 έως 7 Ιουλίου θα γίνει ένα εντατικό σεμινάριο στο τσι κόνγκ με την Λύδια Τυλλιανάκη στην Κρύα Βρύση Βόρεια Εύβοια.
Είστε όλοι προσκαλεσμένοι. Ανοιχτό σε όλους αρχάριους και μη.

Στο σεμινάριο θα διδαχθούν βαθειές ενεργειακές ασκήσεις τσι κόνγκ ( το τσι κόνγκ του Γερανού που πετάει), που θα βοηθήσουν να ανοίξετε και να ενώσετε την ενέργεια σας με αυτήν της φύσης. Επίσης θα διδαχθεί και λίγο μασάζ και διαλογισμός.
SOARING CRANE QI GONG (το τσι κόνγκ του Γερανού που πετάει)
Το τσι κόνγκ αυτό έχει δημιουργηθεί  1979 με ιδρυτή τον Master Zhao Jin-Xiang. Ενώ υπήρχαν ήδη χιλιάδες  φόρμες  qigong το Soaring Crane Qigong έγινε πολύ γρήγορα (και παραμένει) ένα από τα πιο δημοφιλή qi gong στην Κίνα , με πάνω απο 20,000,000 εξασκούμενους.
Οι λόγοι είναι πολλοί: Οι πέντε ρουτίνες του Soaring Crane Qigong μαθαίνονται εύκολα, οι μαθητές αρχίζουν να παρατηρούν αλλαγές στον νού, σώμα και πνεύμα σύντομα αφού αρχίσουν στην εξάσκηση. Είναι μια από τις πιο  αποτελεσματικές φόρμες ιατρικού qigong  που εξασκείται σήμερα.
Ο τελικός σκοπός της  εξάσκησης οποιουδήποτε qigong είναι να αποκτηθεί η αρμονία μεταξύ Ουρανού, Εαυτού, και Γής. 
Σε ένα λιγότερο εσωτερικό επίπεδο το Soaring Crane Qigong είναι ένα σύστημα που συνδυάζει νοητικό οραματισμό με απαλή σωματική κίνηση που βοηθάει να ανοίξουν οι μεσημβρινοί στο σώμα μέσα από τους οποίους κυλάει η ενέργεια – τσι-. Είναι μια ασφαλής καιπολύ ισσοροπημένη φόρμα άσκησης που  συνδυάζει Σώμα, Νου και Πνεύμα.. 
Ο καθαρισμός των μεσημβρινών βοηθάει στην βελτίωση της υγείας , τον έλεγχο υψηλής πίεσης, καλύτερη ευλυγισία, καλύτερο ύπνο, λιγότερο πόνο, λιγότερους πονοκεφάλους, βελτίωση της λειτουργίας του ανοσοποιητικού και αύξηση της ενέργειας.
 Η ικανότητα συγκέντρωσης του νού αυξάνεται και ο εξασκούμενος μπορεί να παρατηρήσει βελτίωση στις δημιουργικές και διανοητικές του ικανότητες. Επίσης  βοηθάει στην καλύτερη αντιμετώπιση των συναισθημάτων τα οποία γίνονται πιο ισορροπημένα καθώς και στην αναπτυγμένη αίσθηση της διόρασης και εκλέπτυνση της αίσθησης της ενέργειας

Θα ξεκινήσουμε απο Παρασκευή πρωί 5/7 9:30 έως και Κυριακή μεσημέρι 7/7 στις 12:00. Ώρες: Άφιξη Πέμπτη 4/7 ό,τι ώρα μπορείτε.
Συνάντηση 20.15 στον κοινόχρηστο χώρο των δωματίων.
Παρασκευή 5/7 9:30 – 12:30 & 18:00 – 20:00.
Σάββατο 6/7 9:30 – 12:30 & 18:00 – 20:00.
Κυριακή: 9:30 – 12:30. Οι ακριβείς ώρες ίσως αλλάξουν λίγο ανάλογα τον ήλιο και την ζέστη.
Θα μπορεί κάποιος να διανυκτερεύσει και Κυριακή βράδυ αν το επιθυμεί και ο χώρος είναι διαθέσιμος. (Γι αυτό θα πρέπει να κλείσετε απο νωρίς). Αναλυτικές πληροφορίες για τα δωμάτια που θα μείνουμε και οδηγίες πώς θα πάμε εκεί θα δοθούν αργότερα. Η θάλασσα και οι ταβέρνες είναι σε απόσταση 3-5 λ. με τα πόδια.

Συνολικό κόστος ( μαθήματα 12-14 ωρες περίπου απο Παρασκευή έως Κυριακή μεσημέρι – 3 διανυκτερεύσεις- άφιξη Πέμπτη αναχώρηση Κυριακή- σε δίκλινα και 3 πρωινά) 165 ευρώ. Υπάρχει ένα τρίκλινο για τα οποία θα υπάρχει μια μικρή έκπτωση και κάποια άλλα δωμάτια είναι μονόκλινα με λίγο παραπάνω κόστος. Απαραίτητη η προκαταβολή 90 ευρώ έως τέλη Μαϊου.
Τα δωμάτια είναι περιορισμένα γι αυτό συστήνεται να κλείσετε άμεσα.
Το μεσημερινό η δείπνο μπορεί να κανονιστεί στις δίπλα ταβέρνες ώστε να ικανοποιεί όλες τις ανάγκες (χορτοφάγους και μη).

Μοιραστείτε τη σελίδα:

Comments are closed.