ΣΑΒ/ΚΥΡΙΑΚΟ 1 & 2 ΙΟΥΝΙΟΥ ΚΤΗΜΑ ΜΑΛΙΒΕΝΙ

Το Σαββατοκύριακο 1 & 2 Ιουνίου θα διεξαχθεί ένα σεμινάριο ται τσι & τσι κόνγκ στο Κτήμα Μαλιβένι κοντά στο Μαρκόπουλο Αττικής,  για μαθητές απο α έως γ η δ  έτος και όσους άλλους επιθυμούν. Το σεμινάριο θα ξεκινήσει απο Σαββατο πρωί 10.30 και θα τελειώσει Κυριακή απόγευμα γύρω στις 18.00. Όσοι ενδιαφέρεστε παρακαλώ ενημερώστε σύντομα.
Μπορείτε επίσης να έρθετε μόνο για το σεμινάριο χωρίς διαμονή (αν και είναι προτιμότερο να μείνετε στον χώρο για καλύτερη ξεκούραση).

Το κόστος του σεμιναρίου (περιλαμβάνει δίκλινη διαμονή, γεύματα απο Σάββατο μεσημέρι έως και Κυριακή μεσημέρι) και μαθήματα περίπου 5 ώρες ημερησίως ανέρχεται στα 110 ευρώ.

Στο σεμινάριο θα γίνει εργασία στο τσι κόνγκ, την φόρμα, ασκήσεις με δύο άτομα και ίσως κυρτό και ίσιο σπαθί για όσους το γνωρίζουν. Οι τελείως αρχάριοι  κάποιες φορές θα χωρίζονται σε άλλη ομάδα οταν δουλεύουμε κάτι που δεν γνωρίζουν. Θα υπάρχει και βοηθός εκπαιδευτής.

Κρατάτε μαζί σας τα σπαθιά σας όσοι κάνετε το κυρτό σπαθί και ίσιο σπαθί- ή αν δεν έχετε ενημερώστε μας να φέρουμε εμείς.

Προκαταβολή για κλείσιμο θέσης έως 15 Μαϊου 60 ευρώ.

Ώρες μαθημάτων: Σάββατο 2 Ιουνίου 10.30 – 13.30 & 18.00 – 20.00
Κυριακή 3 Ιουνίου 10.00 – 13.00 & 16.00 – 18.00 (ώρες στο περίπου)

Ο χώρος βρίσκεται περίπου 3,4 χλμ έξω απο το Μαρκόπουλο.
Είναι ειδικά φτιαγμένος για σεμινάρια. Τα δωμάτια μπορούν να χωρέσουν έως και 4 άτομα. Θα πρέπει να φέρετε μαζί σας τα σεντόνια σας, πετσέτες και προσωπικά σας είδη υγιεινής.
Υπάρχει εσωτερικός και εξωτερικός (σκιασμένος) χώρος για την εξάσκηση μας.

Επίσης θα πρέπει να έχετε καπέλο, αντηλιακό και αντικουνουπικό σώματος.
Θα πρέπει να είστε στην ώρα σας για το σεμινάριο. Αν δεν έχετε όχημα μπορούμε να κανονίσουμε να μοιραστούμε σε αυτοκίνητα.
Σε όσους συμμετέχουν θα δοθεί χάρτης για να το βρείτε.
Επίσης όσοι συμμετέχετε θα πρέπει να έχετε κλείσει θέση με προκαταβολή 60 ευρώ έως μέσα Μαΐου. Η προκαταβολή δεν επιστρέφεται σε περίπτωση ακύρωσης.

Για να φτάσετε εκεί μπορείτε να ακολουθήσετε την προτεινόμενη διαδρομή στο χάρτη (για μεγέθυνση πατήστε στο χάρτη πάνω δεξιά στο τετράγωνο σχήμα).

Μοιραστείτε τη σελίδα:

Comments are closed.