2-8 Αυγούστου! Καλοκαιρινό σεμινάριο στην Νότια Κρήτη

Αυτό το καλοκαίρι το καλοκαιρινό μας σεμινάριο θα γίνει και πάλι στον πανέμορφο Αζωγυρέ στον νομό Χανίων στην Νότια Κρήτη!!! Ένας μέρος που το έχουμε λατρέψει και επαναλαμβάνουμε τα σεμινάρια μας πολλές φορές εκεί. Μια μικρή κοινότητα μέσα στους καταπράσινους λόφους  κοντά στην Παλαιοχώρα περι. 7 χλμ. Το μέρος προσφέρει την ενέργεια του βουνού συνδυασμένη με αυτήν της θάλασσας αφού η Παλαιοχώρα προσφέρει απέραντες παραλίες και πολλές επιλογές.
Στο σεμινάριο είναι καλεσμένοι οι μαθητές της σχολής  καθώς το πρόγραμμα θα είναι διαμορφωμένο με τέτοιον τρόπο ώστε να εξυπηρετεί όλα τα επίπεδα.
Οι ώρες θα μοιραστούν ανάλογα.
Το σεμινάριο θα ξεκινήσει απο την πρώτη διανυκτέρευση για όσους μπορούν να έρθουν απο Πέμπτη 1/8 και πρώτο μάθημα για όσους είναι εκεί απο Παρασκευή απόγευμα 2/8  και θα τελειώσει με πάρτυ Πέμπτη βράδυ 8/8- τελευταίο μάθημα Πέμπτη απόγευμα. Στην διάρκεια του θα γίνουν και κάποια άλλα δρώμενα όπως μασάζ, πεζοπορία και εκδρομή σε άλλες παραλίες. Σε μέρος του σεμιναρίου θα διδαχτούν τα τσι κόνγκ του δράκου, θα γίνει εργασία στις φόρμες του ται τσι και θα διδαχθεί και η βεντάλια για όσους ενδιαφέρει. Όσοι δεν θέλετε να μάθετε την βεντάλια θα γίνεται ξεχωριστή εργασία σε κάτι άλλο.

Το συνολικό κόστος για το σεμινάριο  (μόνο τα μαθήματα) θα είναι ανα άτομο 120 ευρώ. Εκεί προσθέτουμε άλλα 136 ευρώ ανα άτομο για διαμονή 8 ημερών (1/8 έως και 8/8- αναχώρηση Παρασκευή 9/8)  σε δίκλινα   δωμάτια και 6 πρωινά από  Σάββατο 3/8 έως και Πέμπτη 8/8).
Συνολικό κόστος 256 ευρώ. Τα υπόλοιπα γεύματα μπορούν να κανονιστούν στο καφενείο του χωριού ανάλογα με την ζήτηση σας η σε ταβέρνες σε άλλα χωριά η στην Παλαιοχώρα. Είναι απαραίτητο να δηλώσετε απο τώρα θέση καθώς τα δωμάτια είναι λίγα και οι θέσεις ανάρπαστες!! Αν προτιμάτε να μείνετε περισσότερο η να έρθετε πιο νωρίς θα πρέπει να ενημερώσετε πολύ πιο πριν.
Η εξάσκηση θα γίνεται σε εξωτερικό χώρο δίπλα στο ποτάμι η στην θάλασσα.

Περισσότερες πληροφορίες θα δοθούν αργότερα! Μείνετε σε επαφή.

Μοιραστείτε τη σελίδα:

Comments are closed.