Διεθνές Tai Chi Camp με τον Μάστερ Alex Dong

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ένα Διεθνές 5ήμερο Tai Chi Camp με τον Μάστερ Alex Dong στην όμορφη Νότια Κρήτη τον Σεπτέμβριο του 2018. Οι ημερομηνίες επιβεβαιώνονται και το camp θα ξεκινήσει από το απόγευμα της Παρασκευής 21 Σεπτεμβρίου και θα λήξει την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου το μεσημέρι.

Το 5ήμερο Tai Chi Camp είναι ανοιχτό για όλους τους μαθητές, όλων των επιπέδων του Dong στυλ.

Οι ώρες των μαθημάτων θα είναι κάθε μέρα 10:30 – 13:00 και 17:30 – 20:00 από την Παρασκευή το απόγευμα μέχρι το μεσημέρι της Τετάρτης.

Το κόστος και τα δωμάτια

Το συνολικό κόστος για το Διεθνές 5ήμερο Tai Chi Camp ξεκινώντας από το βράδυ της Παρασκευής μέχρι την Τετάρτη το πρωί περιλαμβάνει, όλα τα μαθήματα, ημιδιατροφή και διαμονή, σε δίκλινο δωμάτιο είναι 490 ευρώ το άτομο, σε τρίκλινο δωμάτιο 455 ευρώ το άτομο, και σε μονόκλινο δωμάτιο 590 ευρώ (ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ ΟΤΙ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΟΚΛΙΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ).  Θα χρειαστεί να πληρώσετε τα έξοδα διαμονής  απευθείας στο ξενοδοχείο . Το ξενοδοχείο απαιτεί το  70% έως τέλη Ιουλίου το αργότερο και το υπόλοιπο 30% έως μια εβδομάδα πριν το σεμινάριο. Οι προκαταβολές στο ξενοδοχείο άπαξ και πληρωθούν είναι μη επιστρέψιμες . Απο το συνολικό κόστος του ξενοδοχείου αφαιρείτε 10 ευρώ τα οποία τα δίνετε χωριστά (έξοδα αίθουσας). Οτιδήποτε ενέργεια κάνετε με το ξενοδοχείο θα πρέπει να μας ενημερώνετε εκ των προτέρων. Η προκαταβολή για το σεμινάριο (εκτός της κράτησης για το δωμάτιο σας είναι 150 ευρώ έως  αρχές Αυγούστου).

Για όσους προτιμούν ένα δίκλινο ή τρίκλινο δωμάτιο παρακαλούμε να μας ενημερώσετε ποιοι θα είναι οι συγκάτοικοι σας, ή αν θέλετε μπορούμε να το κανονίσουμε εμείς. Για όσους δεν θέλουν να μείνουν στο ξενοδοχείο το συνολικό ποσό για τα μαθήματα και έξοδα της αίθουσας είναι 290 ευρώ.

Ο χώρος

Ο χώρος βρίσκεται στο ξενοδοχείο Calypso στη Νότια Κρήτη, κοντά στην πόλη του Πλακιά. Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στο κέντρο σεμιναρίων και ευεξίας του ξενοδοχείου.

Πώς να φτάσετε στο Tai Chi Camp

Μπορείτε να φτάσετε εκεί μέσω Χανίων ή Ηρακλείου αεροπορικώς ή και μέσω Ρεθύμνου ακτοπλοϊκώς. Η Ryanair είναι μια οικονομική εταιρεία που προτείνουμε για πτήσεις προς Χανιά, και για το Ηράκλειο Κρήτης η  Χανιά με την Aegean Airlines.

Η απόσταση οδικώς για το ξενοδοχείο από τα Χανιά είναι  1 ώρα και 50 λεπτά, από το Ηράκλειο είναι  2 ώρες και από το Ρέθυμνο περίπου 1 ώρα.

Το ξενοδοχείο μπορεί να κανονίσει ταξί και κόστος μεταφοράς περίπου 80 – 120 ευρώ και  μπορεί να μοιραστεί από 4 άτομα. Επίσης υπάρχουν ΚΤΕΛ αλλά πρέπει να μας ρωτήσετε λεπτομέρειες για τα δρομολόγια.
Η πλησιέστερη πόλη στο ξενοδοχείο, ο Πλακιάς και απέχει 10 λεπτά με το αυτοκίνητο και πρέπει να πάρετε ταξί για να φτάσετε.

Περισσότερες λεπτομέρειες θα σταλούν σε όσους εγγραφούν στο σεμινάριο.

Εάν σκοπεύετε να μείνετε περισσότερο παρακαλώ καλέστε το ξενοδοχείο και ζητήστε από αυτούς να κλείσουν περισσότερες ημέρες για τη διαμονή σας αναφέροντας ότι είστε εκεί για το σεμινάριο Tai Chi που διοργανώνει η Λυδία Τυλλιανάκη. Παραμείνετε συντονισμένοι με τη σελίδα μας, καθώς θα δημοσιεύσουμε περισσότερες λεπτομέρειες εδώ.

Για να δηλώσετε συμμετοχή επικοινωνήστε με την Λύδια Τυλλιανάκη

Μοιραστείτε τη σελίδα:

Comments are closed.