Κέντρο Tai Chi Chuan Νέας Σμύρνης
 
ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ TAI CHI CHUAN στην ΑΙΓΙΝΑ (Οικία Καραπάνου)

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ TAI CHI CHUAN στην ΑΙΓΙΝΑ (Οικία Καραπάνου)

Όσοι ενδιαφέρεστε σημειώστε τις ημερομηνίες από 5 – 9 Ιουλίου 2024 και συμπληρώστε την φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος πιο κάτω. Το σεμινάριο θα γίνει στην πανέμορφη Οικία Καραπάνου.

Το σεμινάριο θα έχει κύριο θέμα το tai chi chuan slow set , την ενέργεια του τσι και τις αρχές του , τις 8 διαφορετικές ενέργειες και πως εφαρμόζονται στην τέχνη καθώς ασκήσεις με δυο άτομα και ίσως και κάποια άλλη φόρμα του ται τσι (ανάλογα τις συμμετοχές) και θα είναι κυρίως για μαθητές της σχολής μας.
Ώρες σεμιναρίου: Πρώτο μάθημα: Παρασκευή 5/7 18:30 – 20:30 Κάθε ημέρα: 7:30 – 9:30 & 18:30 – 20:30. Μετά από κάθε πρωινό μάθημα θα έχουμε πρωινό. Μεσημεριανό επίσης θα διατίθεται γύρω στις 14.00 το μεσημέρι. Το βραδινό γεύμα είναι κάτι που δεν περιλαμβάνεται αλλά το πρώτο βράδυ θα έχουμε βραδινό γεύμα. Την τελευταία ημέρα του σεμιναρίου Τρίτη 9/7 θα τελειώσουμε μετά το πρωινό μας .

Κόστος: (περιλαμβάνει ημιδιατροφή, διαμονή στην Οικία για 4 νύχτες και όλα τα μαθήματα) : 390 ευρώ. Απαραίτητη είναι η προκαταβολή 250 ευρώ για κράτηση θέσης έως τέλη Μαϊου. Όσοι είναι σχεδόν σίγουροι ότι θα έρθουν μπορούν να δώσουν μια συμβολική προκαταβολή 50 ευρώ από τώρα γιατί στο τέλος μπορεί να μην υπάρχουν θέσεις καθώς αυτό το σεμινάριο είναι πολύ δημοφιλές! (Την προκαταβολή των 50 μπορούμε να την επιστρέψουμε έως αρχές Απριλίου αν αλλάξουν τα σχέδια σας).

Στο σεμινάριο είναι δεκτοί μόνο όσοι το κάνουν ολόκληρο. Η Οικία Καραπάνου είναι 10 λεπτά απο το λιμάνι της Αίγινας. Δείτε οδηγίες εδώ. Είναι ένα παραδοσιακό νεοκλασικό σπίτι (δεν είναι ξενοχοδείο). Τα δωμάτια έχουν μοιραζόμενα μπάνια. Επίσης κάποια δωμάτια επικοινωνούν μεταξύ τους. Όλα τα δωμάτια (εκτός απο ένα που έχει μόνο ένα κρεββάτι) μοιράζονται με άλλα 2 ή 3 άτομα. Η Οικία δεν έχει αιρκοντίσιον αλλά τα δωμάτια έχουν ανεμιστήρες. Τα μαθήματα θα γίνονται στον κήπο. Η θάλασσα είναι 2 λεπτά με τα πόδια από την Οικία και την βρίσκουμε περπατώντας μέσα από τον πανέμορφο κήπο. Θα πρέπει να φέρετε τις προσωπικές σας πετσέτες.

Περισσότερες πληροφορίες θα δοθούν μέσα στην χρονιά.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ


    Μοιραστείτε τη σελίδα:
    EnglishGreek