Καλοκαρινό tai ji retreat στην Αίγινα 1-5 Ιουλίου 2023

Απο Σάββατο μεσημέρι 1η Ιουλίου έως Τετάρτη πρωί 5 Ιουλίου θα έχουμε και πάλι την χαρά να φιλοξενηθούμε στην καταπληκτική Οικία Καραπάνου για το 5ήμερο μας tai ji retreat. Ανοιχτό σε όλους τους μαθητές της σχολής μας που ήδη κάνουν ται τσι μαζί μας. Αυτό το σεμινάριο δεν θα είναι ανοιχτό σε απολύτως αρχάριους μαθητές που δεν έχουν ξανακάνει ται τσι.

Στο σεμινάριο θα δουλέψουμε την μεγάλη φόρμα του ται τσι slow set, το ίσιο & κυρτό σπαθί (εδώ θα χωριζόμαστε σε 2 ομάδες ώστε να μπορούν να συμμετέχουν και κάποιοι που δεν τα γνωρίζουν). Push hands & chi gong των 5 ζώων.
Η Οικία Καραπάνου είναι ένα ιδιαίτερο σπίτι που φιλοξενεί τέτοιου είδους σεμινάρια. Αποτελείται απο 3 διαφορετικούς χώρους με δωμάτια, όπως τον κήπο (1 δίκλινο, 1 4κλινο με τα δικά τους μπάνια- το ισόγειο (3 δικλινα με 2 μοιραζόμενα μπάνια) και τον 1ο όροφο με ένα μονόκλινο- ένα δίκλινο και ένα τρίκλινο (που επικοινωνούν μεταξύ τους και ένα μοιραζόμενο μπάνιο). Όσοι έρθετε θα πρέπει να είστε έτοιμοι να μοιραστείτε τα μπάνια και να συνεργάζεστε μεταξύ σας καθώς η Οικία δεν είναι ξενοδοχείο.

Ώρες μαθημάτων: 7:30 – 9:30 πρωί & 18:30 – 20:30 απόγευμα. Τα γεύματα θα είναι πρωινό (στις 9:30) & μεσημεριανό στις 14:00. (με εξαίρεση οτι το Σάββατο βράδυ θα έχουμε βραδινό). Το πρώτο μάθημα ξεκινάει στις 18:30 το Σάββατο 1 Ιουλίου και το τελευταίο μάθημα τελειώνει στις 9:30 την Τετάρτη 5 Ιουλίου ακολουθούμενο από το πρωινό γεύμα. Την Τετάρτη 5 Ιουλίου δεν θα υπάρξει μεσημεριανό γεύμα.

Κόστος 370 ευρώ (περιλαμβάνει διαμονή για 4 νύχτες σε δίκλινο ή τρίκλινο με ημιδιατροφή πρωινό + μεσημεριανό και όλα τα μαθήματα).
Μια έγκαιρη κράτηση θέσης με προκαταβολή 220 ευρώ είναι απαραίτητη για επιβεβαίωση της θέσης σας έως το αργότερο τέλη Μαϊου. Η προκαταβολή δεν επιστρέφεται σε περίπτωση ακύρωσης. Το υπόλοιπο του συνολικού ποσού θα πρέπει να έχει δοθεί έως 15 Ιουνίου. Αν κάποιος ακυρώσει την συμμετοχή του από 10 ημέρες έως πριν το σεμινάριο θα κρατηθεί το 80% ολόκληρης της συμμετοχής του εκτός αν βρεθεί κάποιος να πάρει την θέση του.
Όποιος συμμετέχει σε όλο το σεμινάριο και δεν μένει στην Οικία (ισχύει μόνο για κατοίκους του νησιού) : 150 ευρώ (περιλαμβάνει μαθήματα & χρεώσεις της Οικίας για τους χώρους της).
Επειδή οι θέσεις για αυτό το σεμινάριο γίνονται ανάρπαστες καλό είναι να μας έχετε πει από τώρα αν ενδιαφέρεστε με μια πρώτη προκαταβολή από τώρα 50 ευρώ ώστε να κατοχυρώσετε την θέση σας.


Αν κάποιος δεν θέλει να μείνει στο σπίτι μπορεί να μείνει στο γειτονικό ξενοδοχείο Stefania hotel το οποίο όμως μπορεί να χρησιμοποιηθεί από μέλη της ομάδας μας μόνο εάν δεν επαρκούν τα δωμάτια της Οικίας.

Μοιραστείτε τη σελίδα: