Κέντρο Tai Chi Chuan Νέας Σμύρνης
 
Σεμινάριο Zhong Yuan Qi gong δεύτερo επίπεδο 16 & 17 Δεκεμβρίου 2023

Σεμινάριο Zhong Yuan Qi gong δεύτερo επίπεδο 16 & 17 Δεκεμβρίου 2023

Το 2ο επίπεδο του Zhong Yuan Qi gong θα διδαχθεί το ΣΚ 16 & 17 Δεκεμβρίου στην Σαρωνίδα.

Το σεμινάριο αυτό θα το οδηγήσει ο George Indulen.
Ώρες σεμιναρίου : 10:30 – 18:30 κάθε ημέρα με ένα διάλειμμα στην μέση για φαγητό. Οι συμμετέχοντες πρέπει να έχουν ολοκληρώσει το 1ο επίπεδο και όσοι έχουν ήδη κάνει και το 2ο επίπεδο μπορούν επίσης να επαναλάβουν.

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί σε ένα εξοχικό στην Σαρωνίδα (περίπου 45 λ. από την Αθήνα). Δείτε εδώ την διεύθυνση.
Μπορείτε να έρθετε με δικό σας μέσο, αλλά υπάρχει και συγκοινωνία – το λεωφορείο 122- που σας αφήνει πολύ κοντά στο σπίτι.
Όσοι δεν μπορούν να πηγαινοέρχονται μπορούν να διανυκτερεύσουν στο σπίτι αλλά θα πρέπει να μας έχουν ενημερώσει έγκαιρα καθώς οι θέσεις είναι πολύ λίγες. Για την διανυκτέρευση θα υπάρχει ένα κόστος που καλύπτει τα έξοδα καθαρίστριας και ηλεκτρικού που θα κυμαίνεται μεταξύ 20 την μια νύχτα το άτομο – 30 ευρώ αν χρησιμοποιήσετε θέρμανση απο το αιρκοντίσιον. Θα πρέπει να φέρετε τα δικά σας σεντόνια (τα κρεβάτια είναι τα περισσότερα διπλά) και ίσως έναν υπνόσακο. Αν δεν μπορείτε να τα φέρετε ζητήστε μας να σας εξυπηρετήσουμε.

Το κόστος του σεμιναρίου είναι : 110 ευρώ (με προκαταβολή) και 130 ευρώ (χωρίς προκαταβολή). Όσοι επαναλαμβάνουν το κόστος του σεμιναρίου είναι 55 ευρώ- (χωρίς προκαταβολή είναι 65 ευρώ) . Μία προκαταβολή του μισού ποσού επίσης θα πρέπει να έχει δοθεί το αργότερο έως μέσα Νοεμβρίου. Η προκαταβολή δεν επιστρέφεται σε περίπτωση ακύρωσης από την στιγμή που την δώσατε και είναι απολύτως απαραίτητη ώστε να ξέρουμε αν θα γίνει το σεμινάριο. Για όσους διανυκτερεύσουν θα χρειαστούμε επιπλέον 10 ευρώ προκαταβολή για την διαμονή τους.


Το κόστος περιλαμβάνει μόνο τα μαθήματα. Στο σπίτι θα υπάρχουν προς διαθεσιμότητα τσάι, καφές και μπισκότα. Οτιδήποτε άλλο ως αναφορά το φαγητό (ειδικά αν διανυκτερεύσετε) είναι δική σας ευθύνη. Όσοι διανυκτερεύσετε θα πρέπει να τηρήσετε κάποιους κανόνες για την διαμονή σας στο σπίτι.

Στο δεύτερο στάδιο, αρχίζουμε να εξασκούμε το μεσαίο Dantian. Μερικές φορές αυτή η περιοχή ονομάζεται “παράθυρο στον ουρανό”. Βρίσκεται στο κέντρο του θώρακα στο ύψος των θηλών. Η λειτουργία του είναι να μετατρέπει την ενέργεια σε Shen (μυαλό, συνείδηση και ψυχή) και να αυξάνει τη δύναμη της ψυχής. Αυτή η εσωτερική δύναμη μας δίνει αυτοπεποίθηση, μας επιτρέπει να τελειώσουμε αυτό που ξεκινήσαμε και μας δίνει μια κατάσταση ήρεμης και ήσυχης χαράς.

Επίσης στο μέσο Dantian βρίσκεται η περιοχή όπου βρίσκεται ο θύμος αδένας. Επομένως, αυτή η άσκηση βοηθά στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος και αυξάνει την αντίσταση στις ασθένειες.


[kaliform id=”3140″]

Μοιραστείτε τη σελίδα:
EnglishGreek