Κέντρο Tai Chi Chuan Νέας Σμύρνης
 
Η σχολή

Η σχολή

Το Κέντρο Tai Chi Chuan Νέας Σμύρνης είναι μια απο τις πρώτες σχολές ται τσι τσουάν και τσι κόνγκ στην Αθήνα και γενικά στην Ελλάδα.
Όταν ξεκίνησε σαν μια μικρή ομάδα από το 1994 οι τέχνες αυτές ήταν σχετικά άγνωστες στην Ελλάδα. Συγκροτήθηκε και ξεκίνησε επίσημα τις δραστηριότητες του το 1998.  

Η Λύδια Τυλλιανάκη, είναι η κύρια εκπαιδεύτρια και ιδρύτρια του κέντρου. Έχει αποκτήσει τον τίτλο του senior instructor για το σύστημα που διδάσκει από τον Master Alex Dong.

Στην σχολή διδάσκεται η εσωτερική τέχνη του Ται τσι τσουάν (Γιάνγκ στυλ της οικογένειας Dong) και του Τσι κόνγκ.  Το κέντρο απευθύνεται σε  ανθρώπους όλων των ηλικιών  που έχουν τον απαραίτητο ενθουσιασμό και όρεξη να αφιερώσουν χρόνο για την εκμάθηση αυτών των τεχνών.  
Τα μαθήματα των αρχαρίων ξεκινούν κάθε χρόνο  αρχές Σεπτεμβρίου.
Το καινούριο πρόγραμμα της επόμενης σαιζόν ανακοινώνεται κάθε Ιούνιο στην σελίδα μαθήματα.

Στο κέντρο έχουν εκπαιδευτεί αρκετοί μαθητές που μετά απο πολλά χρόνια μαθητίας με την Λύδια Τυλλιανάκη και έχουν αποκτήσει δίπλωμα δασκάλου  εγκεκριμένο απο τον  Μαστερ Alex Dong.

Κάθε χρόνο διοργανώνονται  σεμινάρια με προσκαλεσμένο τον κύριο δάσκαλο και εκπαιδευτή της Λύδια Τυλλιανάκη τον Master Alex Dong (Ται τσι τσουάν) στα οποία συμμετέχουν και μαθητές του Alex Dong απ όλον τον κόσμο. Στα σεμινάρια αυτά που συνήθως έχουν διάρκεια 4 ημερών γίνεται εντατική εκπαίδευση, διόρθωση των κινήσεων, και εμπλουτισμός του υλικού. Ανα καιρούς διοργανώνονται και μεγάλα σεμινάρια στο Τσι κόνγκ με προσκαλεσμένους δασκάλους απο όλον τον κόσμο.

Ο σκοπός μας είναι να κρατηθεί το επίπεδο των μαθητών σε υψηλά επίπεδα, και να βοηθήσουμε στην εξάπλωση αυτών των εσωτερικών τεχνών.
Οι δραστηριότητες  του Κέντρου περιλαμβάνουν καθημερινά μαθήματα, σεμινάρια μονήμερα έως πολυήμερα,  εξορμήσεις στην φύση.

Η φιλοσοφία της σχολής εμπνέει τους μαθητές να εμβαθύνουν στις τέχνες και να συνεχίσουν να εξελίσσονται . Αυτό φαίνεται στον μεγάλο αριθμό μαθητών που ασκούνται για δεκαετίες στην σχολή μας.

Το Kέντρο Τάι Τσι Τσουάν Ν.Σμύρνης λειτουργεί υπό την αιγίδα του Alex Dong International Taijiquan Association.

Μοιραστείτε τη σελίδα:
EnglishGreek