Εκδρομή με ται τσι & τσι κόνγκ!

Σάββατο 18 Φεβρουαρίου.

Προγραμματίζουμε μια εξόρμηση στην φύση με μια μικρή πεζοπορία και άσκηση και πικ νικ. Αν ο καιρός δεν είναι με το μέρος μας θα μεταφέρουμε την ημερομηνία για Σάββατο 4 Μαρτίου. Στην εκδρομή θα πάμε με τα ΙΧ μας και θα έχουμε οδηγό έναν έμπειρο πεζοπόρο που θα μας οδηγήσει σε ένα εύκολο μονοπάτι. Η εκδρομή δεν θα έχει κάποιο κόστος. Θα είναι μια ευκαιρία να βρεθούμε στην φύση και να ασκηθούμε όπως κάναμε πριν από κάποια χρόνια.
Πρόγραμμα εκδρομής: Συνάντηση 10.00 – 10.15 στο Έγκοιλο Χάος (Άγιος Κωνσταντίνος Λαύριο) . Πατήστε εδώ να δείτε στον χάρτη.
10.30 – 11.30 Εξάσκηση τσι κόνγκ & ται τσι ανοιχτό σε όλους. 11.30 – 13.00 Μια εύκολη πεζοπορία στην φύση προσιτή σε όλους. Όσοι πεζοπορήσετε πρέπει να φοράτε κατάλληλα παπούτσια για πεζοπορία.
13.00 (13.30) περίπου και μετά πικ νικ και κοπή πίτας!Όποιος κερδίσει το φλουρί κερδίζει και έναν μήνα δωρεάν μαθήματα στην σχολή μας!
Παρακαλώ ενημερώστε έως το αργότερο 10 μέρες πριν για την συμμετοχή σας ώστε να γνωρίζουμε αριθμό συμμετεχόντων για την οργάνωση μας.
Στην εκδρομή θα πάμε με τα ΙΧ μας.Όσοι διαθέτετε αμάξια και μπορείτε να πάρετε κάποιον θα ήταν καλό να ενημερώσετε την σχολή ώστε να έρθουν σε επαφή μαζί σας δεν έχουν μέσο. Όσοι δεν έχουν μέσο θα πρέπει να αναλάβουν μόνοι τους να βρουν κάποιον για την μεταφορά τους.
Αν η ομάδα που θα συμμετέχει είναι πολύ μικρή τότε η κοπή πίτας ίσως γίνει άλλη ημερομηνία.

Μοιραστείτε τη σελίδα: