Ται Τσι Τσουάν Ν. Σμύρνης - 31 χρόνια μαζί!
 

ΤΡΙΗΜΕΡΟ TAI CHI CAMP ΣΤΗΝ ΑΙΓΙΝΑ 26- 27-28/29 ΙΟΥΝΙΟΥ

Από Παρασκευή 26 έως και Κυριακή 28 θα έχουμε την χαρά για άλλη μια φορά να βρεθούμε στην όμορφη Οικία Καραπάνου δίπλα στην θάλασσα, στο νησί της Αίγινας για ένα εντατικό αλλά καλοκαιρινό και χαλαρό Tai chi camp!
Το σεμινάριο είναι ανοιχτό σε όλους τους μαθητές του Tai chi chuan της σχολής μας που έχουν εμπειρία στο στύλ του ται τσι που διδάσκουμε τουλάχιστον από κάποιους μήνες έως και πολύ προχωρημένους μαθητές.
Παρακαλούμε βρείτε πιο κάτω στην σελίδα αυτήν την Δήλωση συμμετοχής σας και στείλτε την αναφέροντας οτι θέλετε να συμμετέχετε στο τριήμερο ται τσι στην Αίγινα.

Η Δήλωση συμμετοχής είναι απολύτως απαραίτητη για την κράτηση της θέσης σας.

Το σεμινάριο θα ξεκινήσει από Παρασκευή απόγευμα 26/6 γύρω στις 18.00 το απόγευμα και θα διεξαχθεί έως και Δευτέρα νωρίς πρωί 29 Ιουνίου.
Αν κάποιος πρέπει να αποχωρήσει την Κυριακή βράδυ ενημερώστε μας.
Το τελευταίο μας μάθημα θα είναι Δευτέρα νωρίς το πρωί έως την ώρα του πρωινού 7.30 – 9.30.
Οι ώρες του σεμιναρίου θα είναι ως εξής: Πρωινά μαθήματα 7.30 – 9.30 Απογευματινά μαθήματα 18.30 – 20.30.
Οι ώρες γευμάτων θα είναι 9.30 πρωινό, 14.00 μεσημεριανό. Το βραδινό είναι ελεύθερο (ο καθένας φτιάχνει το δικό του στην κοινόχρηστη κουζίνα ή παραγγέλνουμε όλοι μαζί).
Το πρώτο βράδυ της Παρασκευής θα έχουμε βραδινό στις 20.30.
Η ύλη του σεμιναρίου . Το κύριο θέμα θα είναι εργασία πάνω στις βασικές αρχές του ται τσι τσουάν, πώς θα τις εντάξουμε στην ζωή μας, διόρθωση στάσεων, πώς ασκούμε ται τσι χωρίς να χάνουμε ενέργεια, και την χρήση των κινήσεων στο σώμα μας την καθημερινότητα μας και σαν πολεμική τέχνη. Υπάρχει περίπτωση να διδαχθεί και κάτι καινούριο για όλους. Επιπλέον φόρμες μπορεί να ασκηθούν ανάλογα το πόσοι τις γνωρίζετε. Το σεμινάριο είναι ανοιχτό σε όλα τα επίπεδα και θα δουλέψουμε όλοι μαζί ή κάποιες φορές χωριστά σε 2 ομάδες και με παρτεναίρ.
Αν κάποιοι είναι πιο προχωρημένοι μπορεί να προστεθεί και κάτι επιπλέον για εσάς.


Κόστος σεμιναρίου: 325 ευρώ με προκαταβολή 125 ευρώ έως το αργότερο 10/5- μετά τις 10/5 το κόστος ανεβαίνει στα 350 ευρώ . Το κόστος περιλαμβάνει 3 διανυκτερεύσεις από Παρασκευή έως και Κυριακή , 3 κυρίως γεύματα- Παρ. βράδυ, Σάββατο & Κυριακή μεσημέρι, και 3 πρωινά. Αν κάποιος πρέπει να φύγει από Κυριακή βράδυ ίσως υπάρξει κάποια μικρή διαφορά τιμής αλλά όχι μεγάλη.
ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΘΕΣΕΩΝ ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ:
Για τους συμμετέχοντες που επιθυμούν να κρατήσουν την θέση τους νωρίτερα μπορούν να δεσμευτούν δίνοντας τα πρώτα 50 ευρώ της προκαταβολής μόλις το αποφασίσουν- έτσι θα είναι σίγουροι οτι θα έχουν θέση στο σεμινάριο. Αυτά τα 50 ευρώ μπορούν να επιστραφούν έως τις 10/4 αν αλλάξετε γνώμη.
ΤΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΧΩΡΟΙ
Ενημερώνουμε ότι στην Οικία δεν υπάρχει κλιματισμός λόγω της ιδιαιτερότητας του νεοκλασικού Οικήματος. Αλλά υπάρχουν ανεμιστήρες.
Τα δωμάτια είναι δίκλινα ή τρίκλινα με μοιραζόμενα μπάνια. Η δυνατότητα μονόκλινου είναι ανάλογα την διαθεσιμότητα με επιπλέον επιβάρυνση 15 ευρώ ανα ημέρα. Συνήθως μονόκλινα δεν υπάρχουν διαθέσιμα. Μέσα στην Οικία δεν επιτρέπεται το κάπνισμα ούτε κατοικίδια.
Η άσκηση θα γίνεται στους εξωτερικούς χώρους του κήπου.


ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ (Παρακαλώ αναφέρετε οτι σας ενδιαφέρει το τριήμερο ται τσι στην Αίγινα).



    EnglishGreek