Η σχολή

Το κέντρο Tai Chi Chuan Νέας Σμύρνης ξεκίνησε σαν μια μικρή ομάδα από το 1994. Συγκροτήθηκε και ξεκίνησε επίσημα τις δραστηριότητες του το 1998.

Η Λύδια Τυλλιανάκη, είναι η κύρια εκπαιδεύτρια και ιδρύτρια του κέντρου. Έχει αποκτήσει τον τίτλο του senior instructor για το σύστημα που διδάσκει από τον Master Alex Dong.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα περιλαμβάνει την εσωτερική τέχνη του Ται τσι τσουάν (Γιάνγκ στυλ) και το θεραπευτικό Τσι κόνγκ. Πολλοί εκπαιδευόμενοι έχουν μείνει ακόμα μέσα στο πέρασμα του χρόνου και απολαμβάνουν τα ωφέλη των τεχνών αυτών καθώς εμβαθύνουν οι ίδιοι στην εξάσκηση τους. Στο κέντρο μας δεχόμαστε μόνο σοβαρούς ενδιαφερόμενους που έχουν τον απαραίτητο χρόνο (μίνιμουμ 2 φορές την εβδομάδα) να αφιερώσουν για την εκμάθηση αυτής της τέχνης. Οι συνεδρίες των αρχαρίων ξεκινούν κάθε χρόνο τέλη Σεπτεμβρίου. Μέσα στον χρόνο δεν ξεκινάμε καινούριες ομάδες αλλά κρατάμε τα αρχάρια ανοιχτά σε καινούριους μαθητές για κάποια περίοδο.

Το καινούριο πρόγραμμα της επόμενης σαιζόν ανακοινώνεται κάθε Ιούνιο στην σελίδα μαθήματα.

Κάθε χρόνο διοργανώνονται τουλάχιστον ένα με δύο σεμινάρια με προσκαλεσμένο τον κύριο δάσκαλο και εκπαιδευτή της Λύδια Τυλλιανάκη τον Master Alex Dong (Ται τσι τσουάν). Σε κάποια από αυτά συμμετέχουν και μαθητές του Alex Dong απ όλον τον κόσμο. Στα σεμινάρια αυτά που συνήθως έχουν διάρκεια 4 ημερών γίνεται εντατική εκπαίδευση, διόρθωση των κινήσεων, και εμπλουτισμός του υλικού. Ανα δύο χρόνια περίπου διοργανώνονται και μεγάλα σεμινάρια στο Τσι κόνγκ.

Ο σκόπος μας είναι να κρατηθεί το επίπεδο των μαθητών σε υψηλά στάνταρ και να βοηθήσουμε στην εξάπλωση αυτών των εσωτερικών τεχνών. Οι δραστηριότητες περιλαμβάνουν καθημερινά μαθήματα, εξορμήσεις στην φύση, διεθνή και καλοκαιρινά σεμινάρια.

Το κέντρο Τάι Τσι Τσουάν Ν.Σμύρνης, βρίσκεται υπό την αιγίδα του Tung Ying Jie Taiji Legacy, του Master Alex Dong

Μοιραστείτε τη σελίδα:

Comments are closed.