Ται Τσι Τσουάν Ν. Σμύρνης - 30 χρόνια μαζί!
 
taichi.gr

Βιογραφικά Masters

Master Alex Dong

H μετάδοση του Τai chi στην οικογένεια Dong ξεκινά με τον Dong Ying Jie (1888 – 1961) ο οποίος μαθήτευσε για 20 χρόνια υπό την καθοδήγηση του Yang Chen Fu. O Dong Yin Jie το μετέδωσε στους δυο γιους του Dong Jun Ling και Dong Hu Ling οι οποίοι το μετέδωσαν στον Dong Zeng Chen πατέρα του Alex Dong. O Μαστερ Alex Dong άρχισε την εκπαίδευση του σε ηλικία 5 χρόνων. Έχει αναγνωριστεί σαν “best Martial spirit” ( το καλύτερο μαχητικό πνεύμα) στους εθνικούς αγώνες push hands το 1991 στην Αμερική. Είναι ιδιαίτερα προικισμένος να διδάσκει μαθητές όλων των επιπέδων στο Tai chi γι αυτό τα μαθήματα του είναι προσιτά στους αρχάριους καθώς και προχωρημένους στο Tai chi chuan.
Web site: alexdongtaichi.com


Master Wen Mei Yu

yu

Ξεκίνησε το θεραπευτικό Chi Gong το 1953 στην Σανγκάη της Κίνας σε ηλικία 17 χρόνων. Από τότε έχει αφοσιωθεί στην μελέτη και διδαχή θεραπευτικών μεθόδων και Tai chi. Δάσκαλοι της στο Chi gong υπήρξαν η Grand Master Guo Ling (δημιουργός του Guo Ling Chi gong), Zhao Jin Xiang (δημιουργός του Soaring Crane Chi gong), Υang Mei Jun (Wild Goose Chi gong), και ο γιατρός Zhuang Yuan Ming (δημιουργός του Λιανκόνγκ) Στο Τai chi δάσκαλος της υπήρξε η Wu Ying Hua (κόρη του ιδρυτή του Wu στυλ Tai chi, Wu Jian Quan). Είναι καθηγήτρια στο Jing Wu Athletic College, Γενική Γραμματέας στο Sanghao Physical Culture Association και Σύμβουλος και Κριτής σε διάφορα Championships. Δουλεύει προσωπικά σε άτομα με σοβαρές ασθένειες. Σήμερα ζει στην Καλιφόρνια. Κρατά συνεχή επαφή με την Κίνα ταξιδεύοντας με μαθητές της και δίνει σεμινάρια στην Βόρεια Αμερική και Ευρώπη.


Karel & Eva Koshkuba

eva
karel

Δύο πολύ αξιόλογοι δάσκαλοι Τσέχικης καταγωγής εγκαταστημένοι πολλά χρόνια στην Αγγλία όπου έχουν ιδρύσει το Chinese Internal Arts Association.
Έχουν μαθητεύσει με τον Master Chu και τώρα είναι αφοσιωμένοι μαθητές του Chen Xiao Wang. Έχουν έρθει στην Ελλάδα τρείς φορές στο παρελθόν για εντατικά σεμινάρια στην σχολή μας.


Master San Gee Tam (Golden Flower Tai Chi Organisation)

O San Gee Tam ήταν ο πρώτος δάσκαλος Ται Chi της Λύδιας Τυλλιανάκη και αφοσιωμένος μαθητής του Master Chu King Hung στο Λονδίνο της Αγγλίας. Τώρα ζει στην Αμερική απ’ όπου και η καταγωγή του. Εκεί έχει δημιουργήσει την σχολή για την οποία μπορείτε να πληροφορηθείτε στο www.goldenflower.org

EnglishGreek