Κέντρο Tai Chi Chuan Νέας Σμύρνης
 
Βιογραφικά Εκπαιδευτών

Βιογραφικά Εκπαιδευτών

Λύδια Τυλλιανάκη

Η Λύδια Τυλλιανάκη, κύρια εκπαιδεύτρια και ιδρύτρια του κέντρου, ξεκίνησε την εκπαίδευση της στο Tai Chi Chuan το 1984 στην Αγγλία όπου και διέμενε, με δασκάλους τον San gee tam και Master Chu. Το 1994 επέστρεψε στην Αθήνα και έχοντας ήδη κάποια εμπειρία στην διδασκαλία του Ται Τσι Τσουάν, ξεκίνησε με μια μικρή ομάδα στο σπίτι της . Η μικρή ομάδα μεγάλωσε και απο το 1998 ίδρυσε το κέντρο Ται τσι τσουάν Νέας Σμύρνης.  Αναζητώντας να δουλέψει με πιο γνήσιες πηγές στο Ται τσι από τo 1995 διοργανώνει διάφορα σεμινάρια καλώντας διάφορους μεγάλους δασκάλους του Ται τσι τσουάν και Τσι κόνγκ. Θέλοντας όμως να παραμείνει με έναν βασικό Μάστερ και ένα βασικό στυλ, μέσω του πρώτου της δασκάλου San gee tam το 1998 έρχεται σε επικοινωνία με την οικογένεια Dong και επικοινωνεί με τον Alex Dong απόγονο μια μεγάλης σειράς δασκάλων του παραδοσιακού Yang style από την εποχή του Yang Chen Fu. Από τότε τον καλεί κάθε χρόνο στην Ελλάδα καθώς και η ίδια ταξιδεύει στο εξωτερικό για περαιτέρω προσωπική της εκπαίδευση. Έχει αποκτήσει τον τίτλο του senior instructor απο τον δάσκαλο της Μaster Alex Dong. Εκτός από το Ται τσι ασχολείται και με το θεραπευτικό τσι κόνγκ . Έχει εκπαιδευτεί σε αυτό από την Μάστερ Wen Mei Yu την οποία και έχει καλέσει αρκετές φορές στην Ελλάδα για σεμινάρια. Επίσης υπήρξαν δάσκαλοι  της στο Τσι κόνγκ  ο Karel & Eva Koshkuba ιδρυτές της Chinese Internal Arts Association. Έχει εκπαιδευτεί απο την Ακαδημία Κινέζικης Ιατρικής στην Θεωρία της Κινέζικης Ιατρικής και στις αρχές του Κινέζικου Βελονισμού. Επίσης έχει εκπαιδευτεί στο  βασικό Τουινά, και έχει παρακολουθήσει το εισαγωγικό και προκαταρκτικό σεμινάριο Σιάτσου στο κέντρο ΟΜ.  Σκοπός της είναι να βοηθήσει στην εξάπλωση του Ται Τσι Τσουάν και του Τσικόνγκ έτσι ώστε περισσότεροι άνθρωποι να επωφεληθούν από τις θεραπευτικές ιδιότητες αυτών των τεχνών. Πρόσφατα πιστοποιήθηκε να διδάξει το 1ο επίπεδο στο ZYQ  απο τον Μαστερ Xu Ming Tang  (και τον δάσκαλο της George Indulen) και είναι η πρώτη Ελληνίδα Εκπαιδεύτρια αυτού του τσι κόνγκ στην Ελλάδα.

Γιάννης Ζουμπρούλης

O Γιάννης Ζουμπρούλης ασχολείται με τις κινέζικες πολεμικές τέχνες από το 1992 . Σε αυτό το διάστημα έχει ασχοληθεί με Wudang Taijiquan, eagle claw kungfu, Qigong & Yang Taijiquan. Ακολουθεί το σύστημα του Alex Dong από το 2002 και είναι ιδρυτής του Αθλητικού Συλλόγου Τάι Τσι Τσουάν Αθήνας. Δάσκαλος του είναι ο Master Alex Dong ο οποίος του έχει δώσει τον τίτλο senior instructor του συστήματος του.

Θάνος Τουραλιάς

O Θάνος Τουραλιάς εκπαιδεύεται στην σχολή της Λύδιας Τυλλιανάκη από το 2004. Έχει παρακολουθήσει εντατικά σεμινάρια με τον Master Alex Dong, είναι certified instructor και διδάσκει συστηματικά στην σχολή της Νέας Σμύρνης από το 2008 .

Μανώλης Πατηνιώτης

Ο Μανώλης Πατηνιώτης είναι ιστορικός της επιστήμης. Εξασκείται στο taiji chuan από το 2004 με εκπαιδεύτρια τη Λύδια Τυλλιανάκη. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια με τον master Alex Dong και από το 2017 διδάσκει στο Κέντρο Tai Chi Chuan Νέας Σμύρνης.

Μοιραστείτε τη σελίδα:
EnglishGreek