Ται Τσι Τσουάν Ν. Σμύρνης - 30 χρόνια μαζί!
 
taichi.gr

Tai Chi Online

Το Ται Τσι Τσουάν είναι μια όμορφη κινέζικη εσωτερική πολεμική τέχνη με ήπιες αργές κινήσεις που εστιάζουν στην εσωτερική χαλάρωση, ηρεμία και συγκέντρωση.

Η βασική εκπαίδευση του είναι η εκμάθηση μιας ειδικής σειράς κινήσεων που ονομάζεται “αργή φόρμα” ή slow set. Υπάρχουν διάφορα στυλ με ανάλογες φόρμες.

Το δικό μας στυλ ονομάζεται Dong style tai chi chuan και προέρχεται απο την Παραδοσιακή μεγάλη αργή φόρμα του στυλ Γιάνγκ.

Στα online μαθήματα θα έχετε την ευκαιρία να μάθετε με τον δικό σας χρόνο και ρυθμό τις κινήσεις της φόρμας.

Στο κάθε μάθημα διδάσκεται μια μικρή σειρά κινήσεων απο όλες τις κατευθύνσεις με αναλυτική επεξήγηση των αρχών του ται τσι.

Τα μαθήματα περιλαμβάνουν το πρώτο, δεύτερο και τρίτο μέρος της αργής φόρμας.

Μετά την ολοκλήρωση του κάθε μέρους αν ο μαθητής επιθυμεί, μπορεί να κάνει και προσωπικά μαθήματα με την Λύδια Τυλλιανάκη ή κάποιον πιστοποιημένο δάσκαλο της σχολής μας, είτε διαδυκτιακά ή ζωντανά. 

Επίσης αφού μάθει τη σειρά των κινήσεων θα έχει τη δυνατότητα να συμμετέχει σε σεμινάρια ώστε να τις διορθώσει και να εμβαθύνει στην φόρμα. Ο μαθητής θα μπορεί να επιλέξει την εκπαίδευση του ανά μέρος (1ο, 2ο και 3ο) αν δεν επιθυμεί να ολοκληρώσει όλη την φόρμα.
Ο συνολικός αριθμός μαθημάτων για όλην την αργή φόρμα ανέρχεται περίπου στα 28 μαθήματα διάρκειας από 15′ έως και μισή ώρα.


ΤΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΑ ONLINE ΜΑΘΗΜΑΤΑ

Το κόστος της εκμάθησης της φόρμας ( και τα 3 μέρη) είναι 170 ευρώ (130 για τους ενεργούς μαθητές της σχολής μας).

Για όσους δεν επιθυμούν και τα 3 μέρη το κόστος ανά κάθε μέρος της φόρμας είναι ως εξής: Πρώτο μέρος: 50 ευρώ, δεύτερο μέρος: 75 ευρώ, τρίτο μέρος: 75 ευρώ. Παρακαλούμε μόλις κάνετε την πληρωμή ειδοποιήστε μας ώστε να σας στείλουμε τον κωδικό να βλέπετε τα μαθήματα.

  • Για όσους δεν χρησιμοποιούν Paypal υπάρχει δυνατότητα πληρωμής και μέσω τραπεζικού λογαριασμού.

Α μέρος 1-8 (8 μαθήματα + 2 βοηθητικά βίντεο )


κόστος: 50 ευρώ

Β μέρος 9-20 (12 μαθήματα )


κόστος: 75 ευρώ

Γ μέρος 20-28 (8 μαθήματα με εμβάθυνση στις αρχές του Ται τσι )


κόστος: 75 ευρώ

EnglishGreek