Ται Τσι Τσουάν Ν. Σμύρνης - 30 χρόνια μαζί!
 
taichi.gr

TAIJI CHI GONG/SHIBASHI (Ται τσι- τσι κόνγκ )

Το Ται τσι τσι κονγκ Σιμπασί είναι ενα Τσι κονγκ που βασίζεται στην φιλοσοφία του Ται τσι και εμπεριέχει κάποιες απο τις πιό κύριες κινήσεις του Yang style Ται τσι τσουάν. Δίνεται έμφαση στον συγχρονισμό των 18 κινήσεων με σωστές τεχνικές αναπνοής. Είναι μια απαλή, όμορφη και ρευστή σειρά ασκήσεων τσι κονγκ, ευχάριστη στην εκτέλεση και πολύ χαλαρωτική.

Το Ται τσι τσι κονγκ Σιμπασί έχει σχεδιαστεί για να βελτιώσει την γενική υγεία και ευεξία του ασκούμενου. Οι απαλές κινήσεις και τεντώματα βελτιώνουν την κυκλοφορία και την πέψη. Οι ασκήσεις του θώρακα με την ελεγχόμενη αναπνοή είναι καλές για αναπνευστικά προβλήματα και άσθμα. Η γενική επίδραση της άσκησης βοηθάει να ελαττώθει η νοητική, σωματική και μυϊκή ένταση. Αυτό το τσι κονγκ είναι πολύ αποτελεσματικό και εύκολο στην εκμάθηση. Πάνω απο 10 εκατομμύρια άνθρωποι το εξασκούν σε όλον τον κόσμο και θεωρείται σαν εθνική άσκηση υγείας και ευεξίας στην Μαλαισία και την Ινδονησία.

Δημιουργήθηκε απο τον Καθηγητή Lin Hou Sheng το 1979. H Λύδια Τυλλιανάκη εκπαιδεύτηκε σε αυτό το qi gong από την Master Wen Mei Yu.

ΤΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΑ ONLINE ΜΑΘΗΜΑΤΑ

Το πακέτο των μαθημάτων αποτελείται από 8 μαθήματα.

Το κάθε μάθημα περιλαμβάνει προθέρμανση, επεξήγηση της κίνησης και εκτέλεση της αρκεές φορές για την σωστή εκμάθηση.

8 μαθήματα – 18 ασκήσεις- με διάρκεια περίπου έως 30 η παραπάνω λεπτά. Το κάθε μάθημα περιλαμβάνει αναλυτική επεξήγηση και εφαρμογή 2 ή 3 ασκήσεων.

Το κόστος των μαθημάτων είναι 50 ευρώ. Μόλις κάνετε την πληρωμή επικοινωνήστε μαζί μας για να σας στείλουμε τον κωδικό του vimeo.

Η διάρκεια χρήσης των μαθημάτων μέσω Vimeo ισχύει για 1 χρόνο.

  • Για όσους δεν χρησιμοποιούν Paypal υπάρχει δυνατότητα πληρωμής και μέσω τραπεζικού λογαριασμού.


EnglishGreek