Online Μαθήματα

Παραδίδονται online (διαδικτυακά) ομαδικά και ατομικά μαθήματα Tαι τσι Tσουάν & Tσι Kόνγκ μέσω skype, messenger ή viber & Zoom

ΚΑΙΝΟΥΡΙΟI ΑΡΧΑΡΙΟΙ:
Ξεκινάμε πρόγραμμα ομαδικών διαδικτυακών μαθημάτων για τον Μάϊo: Μέσα στον Μάϊο γίνεται ήδη μια σειρά διαδικτυακών μαθημάτων με θέμα το ται τσι.
Αρχάριοι στο Ται τσι :
Κάθε Πέμπτη
18:00 – 19:00
Το κόστος για 4 διαδικτυακά μαθήματα της μίας ώρας ανέρχεται στα 25 ευρώ (για περίοδο 30 ημερών)
η 7 ευρώ το μάθημα.
Τα μαθήματα προπληρώνονται σε τραπεζικό λογαριασμό που θα σας δοθεί αφού δηλώσετε ενδιαφέρον και η πληρωμή πρέπει να γίνεται το αργότερο έως τις 12.00 το μεσημέρι της ίδια ημέρας του μαθήματος με αποστολή επιβεβαίωσης ώστε να σας σταλεί το λινκ.
Τα διαδικτυακά μάθημα του ται τσι θα συνεχιστούν Ιούνιο και τον περισσότερο Ιούλιο .
Αρχάριοι στο Τσι Κονγκ

Ξεκινάμε απο Τρίτη 26 Μαϊου και για κάθε Τρίτη 18.00 – 19.00 έως και αρχές Ιουλίου. Στο πρώτο πακέτο 4 online μαθημάτων στο τσι κόνγκ, θα μάθουμε 5 βασικές ασκήσεις που αφορούν 5 βασικά μας όργανα: Τους πνεύμονες, τους νεφρούς, το ήπαρ, την καρδιά και τον σπλήνα. Θα μιλήσουμε λίγο για την θεωρία του τσι κόνγκ, την σχέση του με την Παραδοσιακή Κινέζικη Ιατρική, και στον κάθε μαθητή που συμμετέχει θα δοθεί ένα διδακτικό βίντεο ώστε να θυμάται τις ασκήσεις καθώς και θεωρητικό υλικό. Το πρώτο μάθημα ξεκινάει Τρίτη 26 Μαίου και θα συνεχιστεί έως και Τρίτη 16 Ιουνίου. Μετά απο τον πρώτο κύκλο θα συνεχιστεί και δεύτερος κύκλος 4 μαθημάτων όπου θα διδαχθεί το τσι κόνγκ των 8 θησαυρών. Το κόστος κάθε 4 μαθημάτων είναι 25 ευρώ (περίοδος 30 ημερών) η 7 ευρώ για ένα μόνο μάθημα. Όλα τα μαθήματα προπληρώνονται σε τραπεζικό λογαριασμό και μετά θα σας δίνεται το λινκ. Αν κάποιος χάσει ένα μάθημα μπορεί να το αναπληρώσει με κάποιον άλλον τρόπο. Για όσους ήδη παρακολουθούν μαζί και τα εισαγωγικά μαθήματα στο ται τσι και το τσι κόνγκ το κόστος θα είναι 40 ευρώ για 8 μαθήματα μέσα σε μια περίοδο 30 ημερών.
Για δηλώσεις συμμετοχής και πληροφορίες παρακαλώ καλέστε 6941605288 η στείλτε email lydiatilli@hotmail.com ώστε να σας ενημερώσουμε πως να κάνετε την εγγραφή σας και να σας στείλουμε το λινκ να μπείτε στο μάθημα.


Μπορείτε να εγγραφείτε στα προγράμματα αυτά όποτε επιθυμείτε μέσα στην περίοδο Μαΐου και Ιουνίου, Ιουλίου αλλά όσο πιο σύντομα τόσο πιο εύκολο θα είναι για εσάς. Σε αυτήν την σελίδα θα ανακοινώνονται τα καινούρια προγράμματα και τυχόν αλλαγές.

Online μαθήματα : Για όσους μένουν επαρχία η σε περιοχές δύσκολα προσβάσιμες στην σχολή μας η για άλλους λόγους δυσκολίας μετακίνησης, η Λύδια Τυλλιανάκη προσφέρει ατομικά ιδιαίτερα και ομαδικά μαθήματα πάνω στο ται τσι τσουάν και  διάφορα συστήματα τσι κόνγκ. Ο μαθητής θα έχει την ευκαιρία να μάθει τις κινήσεις με την καθοδήγηση του δασκάλου και συγχρόνως θα μπορεί να αποκτήσει και υλικό που θα τον βοηθήσει στην εξάσκηση του.

Τα ατομικά μαθήματα μπορούν να κανονιστούν οποιαδήποτε ώρα της ημέρας ανάλογα την διαθεσιμότητα – προτιμητέον πρωινές η μεσημεριανές ώρες η κάποια απογεύματα νωρίς. Επίσης και μέσα στο ΣΒ ανάλογα την διαθεσιμότητα.

Για ομαδικά διαδικτυακά μαθήματα οι ώρες θα ανακοινώνονται σε αυτήν την σελίδα ανά περιόδους.

Διδάσκονται διδυκτιακά : 
Ται τσι: Η μεγάλη φόρμα Dong style.
Άλλες φόρμες του ται τσι για πιο προχωρημένους μαθητές, (όπως fa jin, fast set κτλ.)
Τσι κόνγκ
Σιμπασί 18 κινήσεις
8 θησαυροί
5 γιν όργανα
8 ζώα
Ταοιστικά τσι κόνγκ
Λιανκόνγκ (3 σειρές 18 ασκήσεων- και οι τρείς η μεμονωμένα η κάθε μία)
Στατικό τσι κόνγκ
Καθιστό τσι κόνγκ- διαλογισμός και άλλα τσι Κονγκ.

Ο αριθμός των μαθημάτων για την εκμάθηση της φόρμας του ται τσι θα εξαρτηθεί ανάλογα το πόσο γρήγορα μαθαίνει ο μαθητής.
Η φόρμα Dong style περιλαμβάνει 3 μέρη. Μπορεί κανείς να μάθει μόνο το πρώτο μέρος που είναι και το μικρότερο, η να προχωρήσει στο δεύτερο η και το τρίτο μέρος.

Ο αριθμός των μαθημάτων στο κάθε τσι κόνγκ θα εξαρτηθεί επίσης απο το πόσο γρήγορα μαθαίνει ο ασκούμενος.
π.χ. Σιμπασί 4 μαθήματα
8 θησαυροί 4 μαθήματα
5 γιν όργανα 3 μαθήματα
κ.τ.λ.
Κόστος : Το κόστος ενός μόνο ιδιαιτέρου μαθήματος μίας ώρας είναι 20 ευρώ η 40 λ. 15 ευρώ .

Το κόστος σειράς ατομικών μαθημάτων θα ελαττώνεται ανάλογα τον αριθμό των μαθημάτων π.χ. για ένα πακέτο 4 μαθημάτων 1 ώρας είναι 50 ευρώ και 8 μαθήματα 1 ώρας είναι 90 ευρώ. Η πληρωμή μπορεί να γίνει μέσω τραπεζικού λογαριασμού η paypal.
Μέσα στο κόστος σειράς μαθημάτων θα περιλαμβάνεται και η αποστολή κάποιων ηλεκτρονικών αρχείων με διδακτικά βίντο ώστε να θυμάται ο μαθητής τις κινήσεις. Επίσης περιλαμβάνεται και η αποστολή ηλεκτρονικών αρχείων του συστήματος τσι κόνγκ που μαθαίνει.
Όλα τα μαθήματα θα πρέπει να προπληρώνονται πριν γίνουν μόνα τους η πακέτα μαθημάτων, είτε είναι ατομικά είτε ομαδικά.
Μείνετε σε επαφή στην περίπτωση που οι τιμές αλλάξουν καθώς αυτές οι τιμές είναι ειδικές για την περίοδο των περιοριστικών μέτρων που περνάμε λόγω της πανδημίας.
Για ομαδικά μαθήματα οι τιμές θα προσαρμόζονται σύμφωνα με το πακέτο ωρών- θα ανακοινώνονται εδώ.

Για ατομικά μαθήματα θα πρέπει να μιλήσουμε μαζί και να δούμε τι ακριβώς έχει ανάγκη ο μαθητής.

O μαθητής καλό είναι να έχει διαθέσιμο λάπτοπ – λίγο χώρο άδειο χωρίς έπιπλα, και σύνδεση με skype, messenger ή viber.

Τηλεφωνήστε στο 2109359712 ή στείλτε μήνυμα στο lydiatilli@hotmail.com

Μοιραστείτε τη σελίδα:

Comments are closed.